Een gekke combinatie op het eerste zicht, maar de salie past ontzettend goed bij het bloed appelsiensap. Het eiwit zorgt voor een harmonieuze smaak.   BEREIDING   Giet alle ingrediënten in een shaker met één ijsblokje Shake de cocktail zo hard mogelijk tot je het ijsblokje niet meer hoort Vul de shaker opnieuw, deze keer volledig met ijs Shake gedurende…

Deze cocktail, genoemd naar de gelijknamige boek en film uit het begin van de 20ste eeuw, zou erom bekend staan ‘whisky haters’ te kunnen bekeren.   BEREIDING   Giet alle ingrediënten in een shaker met ijs Shake de cocktail voor ongeveer 10 seconden  Houd zowel de ijsblokjes als de ijssplinters tegen met een strainer en een fijne zeef en giet…

Een rechttoe rechtaan cocktail waar de gin duidelijk overheerst, die siroop van rozen brengt een aangename zoetheid in de cocktail naar boven. Deze cocktail is uitgevonden in de PDT bar en smaakt het best met een klassieke gin.   BEREIDING   Vul het mixingglas met ijs Giet alle ingrediënten over het ijs Stir voor ongeveer 15 seconden Houd de ijsblokjes…

Een cocktail die je best net iets langer stirred. De combinatie van chocolade en Tabasco is gewaagd, maar verrassend lekker.   BEREIDING   Vul het mixingglas met ijs Giet alle ingrediënten over het ijs Stir voor ongeveer 30 seconden Houd de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail in een (gekoeld) coupe glas (zonder ijs) Garneer met een…

Een Black Russian met een Mexicaanse twist. iets gewaagder met een extra shot tequila.   BEREIDING   Vul het glas volledig met ijs Giet alle ingrediënten in het glas Roer gedurende 5 seconden met de barlepel Geen garnituur   Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende: Wanneer je cocktail zo weinig ingrediënten bevat is het…

Een winterse cocktail met bier. De stout zorgt voor de chocolade toetsen, de rum zorgt voor de karamelsmaak en het ei voor een extra smeuïge textuur. Een ideale cocktail voor moest het nog eens sneeuwen.   BEREIDING   Giet alle ingrediënten in een shaker met één ijsblokje Shake de cocktail zo hard mogelijk tot je het ijsblokje niet meer hoort…

Een Rum Martini, meer is het eigenlijk niet   BEREIDING   Vul het mixingglas met ijs Giet alle ingrediënten over het ijs Stir voor ongeveer 15 seconden Houd de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail in een (gekoeld) coupe glas (zonder ijs) Garneer met een olijf   Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn…

Een heel kruidige bittere cocktail die dankzij de pompelmoes toch een bitterzoete afdronk heeft. Een gedurfde keuze, maar verrassend van smaak voor zij die van bittere drankjes houden.   BEREIDING   Vul het mixingglas met ijs. Giet alle ingrediënten over het ijs. Stir voor ongeveer 15 seconden. Houd de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail in een…

Amalfi cocktail Miraeus

Amalfi is wereldbekend voor zijn fantastische citroenen. De Amalfi cocktail is een heerlijke verfrissing die iets weg heeft van een citroenmeringue.  Je werkt in deze cocktail met maar liefst 4 verschillende alcoholische dranken. Het is een harmonieuze combinatie, maar het is aangeraden om er voorzichtig mee om te springen.   BEREiDING   Giet alle ingrediënten in een shaker met één…

Tequila begint meer en meer harten te veroveren. Deze cocktail laat zien dat tequila veel meer is dan shotjes met zout en frozen margaritas. Deze twist op de klassieke Old Fashioned (met bourbon of rye whisky normaal gezien) wordt gemaakt met een anejo tequila naar keuze, die wat extra pit geeft aan de cocktail. De agave en pompelmoes past perfect…

Betaalmethoden