De ultieme brunch cocktail! BEREIDING   Giet de perziken coulis in het glas. Vul het glas met prosecco. Roer heel even. Garneer met een schijfje perzik. Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende: Gebruik confituur of plet verse perziken als je geen coulis kan vinden. Roer niet te lang zodat je de bruis van de…

Sommige mensen willen na een lange dag werken enkel een pint en een sigaret. Om dit gevoel op te wekken en in een drankje te kunnen draaien gebruiken we de rokerige smaak van Mezcal samen met de verfrissende bittere smaak van IPA bier.   BEREIDING   Vul het glas met ijs Giet alle ingrediënten in het glas. Top de cocktail…

Apricot Flip Miraeus

De Apricot Flip is een cocktail van de befaamde PDT bar (New York). Wanneer je een flip maakt, wil dit zeggen dat je een volledig ei in je cocktail verwerkt, dit zorgt voor een smeuïge smaak. Het klinkt misschien gek om een ei te verwerken in een cocktail maar het gaat heus niet naar een omelet smaken. De belangrijkste bijdrage…

Air mail

Deze cocktail is ontstaan rond dezelfde periode als de post via luchtvaart. Ook zou deze cocktail je in de wolken brengen, oppassen dus voor de passerende postbodes BEREIDING Giet alle ingrediënten in een shaker met ijs. Shake de cocktail voor ongeveer 10 seconden. Houd de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail uit in een (gekoeld) tumbler glas.…

De Aperol spritz heeft op enkele jaren tijd de onze harten weten te veroveren en is nu een van de populairste aperitieven ter wereld. Het is een inmiddels legendarische aperitief cocktail die iedereen kan bekoren. Relatief laag in alcohol en ideaal om in de zomer te genieten tijdens een barbecue of op een terrasje. Wat veel mensen niet weten is…

Betaalmethoden