Snickers Old Fashioned

Need a Drink? is een ambitieus project dat kwaliteitsvolle spirits en cocktails dichter bij de mensen wil brengen. Met veel passie en goesting hebben we voor jullie een platform neergezet waarop jullie kunnen experimenteren, delen, ontdekken en bijleren.

Omdat cocktails en sterke dranken omvangrijke begrippen zijn, gaan we met Need a Drink? zowel fanatiekelingen als nieuwkomers als enthousiastelingen ondersteunen op verschillende vlakken. Hier kan je terecht voor:

Wat ons sterke drank aanbod betreft proberen we geen online groothandel te zijn, maar een boetiek waar alle producten zorgvuldig zijn uitgekozen. In ons gamma is zowel plaats voor bekende, iconische flessen die veel waarde voor je geld bieden, als onbekende merken die moeilijk te verkrijgen zijn. Onze basis spirits zullen worden aangevuld met enkele likeuren die populair zijn in cocktail creaties.

Wil je de wereld van sterke drank zelf verder verkennen maar zit je zonder inspiratie? We zullen altijd enkele standaard boxes voorzien met een brede waaier aan sterke dranken of binnen een bepaald thema. Een ideaal cadeau of een leuke springplank voor de nieuwkomers.

We zullen op wekelijkse basis ook nieuwe cocktail recepten delen op onze website. De gigantische database wordt onderverdeeld in enkele overzichtelijke thema’s zoals Boozy Brunch of Bold & Strong. Deze zullen bestaan uit een mix van oude en moderne recepten en signature cocktails van bekende bars.

Ook het laatste nieuws over cocktails, bars en sterke dranken kan je via hier volgen. Aan de hand van korte artikels houden we jullie op de hoogte.

Tot slot zullen we een database worden voor kwaliteitsbars in Europa en daarbuiten. We onderwerpen de bars aan ons deskundig oordeel en verzamelen nuttige info. Deze lijst is ideaal voor reizigers en cocktailliefhebbers in het algemeen.

Betaalmethoden