Snickers Old Fashioned

Need a Drink? is een ambitieus project dat kwaliteitsvolle spirits en cocktails dichter bij de mensen wil brengen. Met veel passie en goesting hebben we voor jullie een platform neergezet waarop jullie kunnen experimenteren, delen, ontdekken en bijleren.  Hieronder proberen we de reikwijdte van ons platform samen te vatten. Zet je maar neer, en voel je welkom!

Omdat cocktails en sterke dranken omvangrijke begrippen zijn, gaan we met Need a Drink? zowel fanatiekelingen als nieuwkomers als enthousiastelingen ondersteunen op verschillende vlakken. Hier kan je terecht voor:

Wat ons sterke drank aanbod betreft proberen we geen online groothandel te zijn, maar een boetiek waar alle producten zorgvuldig zijn uitgekozen. In ons gamma is zowel plaats voor bekende, iconische flessen die veel waarde voor je geld bieden, als onbekende merken die moeilijk te verkrijgen zijn. Onze basis spirits zullen worden aangevuld met likeuren die populair zijn in cocktail creaties.

Zij die een dure miskoop willen vermijden, of zij die veel nieuwe spirits willen ontdekken kunnen zelf degustatie boxes samenstellen. Op die manier kan je eerst proeven vooraleer je de volledige fles aanschaft en op die manier kan je leuke ontdekkingen doen voor een beperkt budget. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om twee Japanse whisky’s aan te vullen met een Belgische gin, een rum uit Guyana en twee zeldzame likeuren.  Zit je zonder inspiratie? We zullen altijd enkele standaard boxes voorzien met een brede waaier aan sterke dranken of binnen een bepaald thema. Een ideaal cadeau of een leuke springplank voor de nieuwkomers.

Als jullie elke maand verrast willen worden, kunnen jullie je een abonnement aanschaffen. Dan beloven we elke maand te verrassen met nieuwe whisky’s, gin’s of een DIY cocktail pakket. Alles kan kosteloos en eender wanneer worden opgezegd.

Alle benodigdheden en alle kennis om de stap te maken van beginner naar hobby barman, of van hobby barman naar professioneel barman, zullen onder één dak worden gebracht. Zowel voor professioneel barmateriaal, trainingen en proeverijen als voor hippe en historische cocktailboeken kan je hier terecht.  We zullen op wekelijkse basis ook nieuwe cocktail recepten delen op onze website. Deze zullen bestaan uit een mix van oude en moderne recepten en signature cocktails van bekende bars.

Wij hopen dat jullie even enthousiast zijn als ons. Zet je maar neer, en have a drink.

Payment methods