Cocktailrecepten

Cocktail Workshop

 

Hoewel het internet bulkt en barst van de cocktailrecepten, is het dikwijls lastig om het kaf van het koren te scheiden. Veel zoekresultaten kleuren hemelsblauw of felroze en worden overdreven fruitig gegarneerd, voorbeelden van enkele alarmerende signalen. Bij ons vinden jullie uitsluitend recepten terug uit authoritaire bronnen of resultaten van proefondervindelijke processen.

 

Los van de onvermijdelijke klassiekers zoals de Gin & Tonic en de Mai Tai vinden jullie ook onontgonnen klassiekers (Aviation), eigen creaties (Berry Interesting) en signature cocktails van toonaangevende bars (Snickers Old Fashioned) terug. Het resultaat is een mix aan uiteenlopende stijlen en smaken. We zien de easy drinking zomercocktails niet over het hoofd en vergeten zeker de verfijnde cocktails niet. We zijn geen cocktailsnobs en zullen dus ook enkele kitscherige klassiekers toelichten en zelfs fervente Cosmopolitan drinkers zullen worden geholpen. De cocktailrecepten hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal uitvoerig getest en goed bevonden.

 

Zoals je zult merken wordt de spirit in kwestie altijd gepreciseerd in de ingrediëntenlijst. Deze gevoelsmatige keuzes zijn slechts een goed voorbeeld, je kan hier gerust van afwijken en roeien met de riemen die je hebt.

 

Wekelijks wordt er gewerkt aan nieuwe recepten en via ons contactformulier kan je zelf verzoekjes indienen zolang het geen Sex On The Beach is. Via de nieuwsbrief word je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe recepten. De printvriendelijke opmaak zorgt ervoor dat je de recepten gemakkelijk kan meenemen of bundelen.

 

Cheers!

 

Betaalmethoden