Quarantini
Het afgelopen jaar hebben we veel te vaak binnen moeten zitten, en vaak zonder vrienden en familie. Mensen zijn er al een geluk niet minder creatief op geworden.
Een makkelijke cocktail met maar 3 ingrediënten die je hoogstwaarschijnlijk thuis hebt liggen, zodat je zelfs niet naar de winkel moet. Maak er gerust een paar, tot we jullie weer mogen ontvangen voor een workshop of een tasting.
Bereiding
- giet alle ingrediënten in een shaker met één ijsblokje
- shake de cocktail zo hard mogelijk tot je het ijsblokje niet meer hoort
- vul de shaker opnieuw, deze keer volledig met ijs
- shake gedurende 15 seconden
- hou de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail uit in een gekoeld coupeglas.
- garneer met een mondmasker
Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende:
- Shake steeds met twee handen, het is stijlvoller en zorgt ook voor minder accidenten
- Je glazen kan je in de vriezer of met crushed ijs voorkoelen voor je cocktail langer koud te houden.
- Gebruik ijs dat vers uit de vriezer komt en nog niet nat aanvoelt.
- Honingwater kan je perfect zelf maken door gelijke delen met elkaar te mengen.Cheers!