Bourbon a la Crème

Deze cocktail is een heerlijk op zich of een ideale metgezel van een dessert. 

 

De naam kan je een beetje op een dwaalspoor brengen. Er zit namelijk geen crème in de cocktail. In dit geval verwijst het naar het gebruik van crème de cacao. Deze soort van likeur bevat meer suiker dan de klassieke likeuren.

BEREIDING

 

  • Giet alle ingrediënten in een shaker met ijs.
  • Shake de cocktail voor ongeveer 10 seconden.
  • Houd de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail uit in een (gekoeld) coupe glas.
  • Hier is geen garnituur nodig

 

Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende:

  • Wees voorzichtig met het vanille extract, aangezien dit snel overheersend kan worden.

Cheers!

 

 

whisky tasting

Wil je meer leren over whisky?

Informeer achter een whisky tasting bij Miraeus Cocktails. Deze activiteit is ideaal voor een avondje met vrienden of collega’s. Stuur gerust een bericht voor een vrijblijvende offerte op maat.

Meer weten

Betaalmethoden