Black Strap

Een cocktail die je best net iets langer stirred. De combinatie van chocolade en Tabasco is gewaagd, maar verrassend lekker.

 

BEREIDING

 

  • Vul het mixingglas met ijs
  • Giet alle ingrediënten over het ijs
  • Stir voor ongeveer 30 seconden
  • Houd de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail in een (gekoeld) coupe glas (zonder ijs)
  • Garneer met een zeste van appelsien

 

Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende:

  • Hoe langer je stirred, hoe meer water er in de cocktail komt. Zo kan je zelf experimenteren met de strafheid van je cocktail
  • Stirren is zoals fietsen, vanaf je het kan zal je het nooit meer verleren. Hou de lepel tussen je middel- en ringvinger zoals een glas wijn. Hou de bolle kant van de lepel steeds tegen het glas. Zo beweegt het ijs vlot mee
  • Probeer steeds kwalitatieve spirits en producten te gebruiken, je cocktail is maar zo goed als je minst kwalitatieve ingrediënt

Cheers!

 

Rum tasting

Wil je meer leren over rum?

De geschiedenis van rum is fascinerend. Ontdek de wereld van rum aan de hand van iconische flessen. Informeer achter een rum tasting bij Miraeus en ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Meer weten over rum? 

 

 

 

Betaalmethoden