Beauty Spot

De naam alleen al nodigt uit om de cocktail te proberen. De cocktail zou zijn uitgevonden in de Pendennis Club in Louisville en werd voor het eerst vermeld in 1914.

 

BEREIDING

 

  • Giet alle ingrediënten buiten de grenadine in een shaker met ijs.
  • Shake de cocktail voor ongeveer 10 seconden.
  • Houd zowel de ijsblokjes als de ijssplinters tegen met een strainer en een fijne zeef en giet de cocktail uit in een (gekoeld) coupe glas.
  • Giet de grenadine in het midden van het glas zodat deze recht naar beneden zakt.
  • Geen garnituur.

Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende:

  • Wanneer er een eiwit in je cocktail zit, kan je best twee maal shaken. Dit doe je zodat het eiwit stevig opgeklopt wordt, wat een extra smeuïge smaak aan de cocktail geeft.
  • Laat de grenadine per druppel met een barlepel in het glas vallen, zo zakt het beter naar beneden en heb je een mooier effect.
  • Gebruik altijd vers geperste sappen.

Cheers!

 

Miraeus Cocktails workshop

Geïnteresseerd in een cocktailworkshop?

Wil je zelf eens cocktails leren maken?

Hier vind je meer info over onze formules. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Er kan al een workshop geboekt worden vanaf 6 personen.

Meer info Contact

Betaalmethoden