Beachbum

Beachbum Miraeus

Deze twist op de bekende Mai-Tai, voegt de frisse zoetigheid van abrikoos aan toe. John Deragon, de bartender van PDT (Please Don’t Tell) maakte de Tiki-drink om Jeff ‘Beachbum’ Berry te eren.

 

BEREIDING

 

  • Giet alle ingrediënten in een shaker met ijs.
  • Shake de cocktail voor ongeveer 10 seconden.
  • Houd de ijsblokjes tegen met een strainer en giet de cocktail uit in een glas met vers ijs.
  • Garneer met takje munt een een schijfje appelsien.

Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende:

  • Experimenteer gerust met verschillende soorten rum, er is een stijl en smaak voor iedereen.
  • Garnituur ziet er niet alleen mooi uit, het geeft vaak ook extra geur of smaak aan je cocktail. Zorg er dus voor dat je mooie en logische afwerking gebruikt.
  • Vele cocktails kan je eenvoudig in grotere hoeveelheden maken zodat je deze voor een grotere groep vrienden kan maken.

Cheers!

 

Miraeus Cocktails workshop

Geïnteresseerd in een cocktailworkshop?

Wil je zelf eens cocktails leren maken?

Hier vind je meer info over onze formules. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Er kan al een workshop geboekt worden vanaf 6 personen.

Meer info Contact

Betaalmethoden