Batanga

Batanga Miraeus

Eigenlijk een Cuba Libre met Tequila. De uitvinder stond erom bekend zijn Batanga te stirren met het mes waarmee hij zijn limoenen sneed. Ook het snuifje zout is belangrijk voor de unieke smaak van deze makkelijke cocktail.

 

BEREIDING

 

  • Garneer het glas in het begin met een zoutrand.
  • Vul het glas met ijs.
  • Giet alle ingrediënten in het glas en voeg het snuifje zout toe.
  • Top de cocktail af met de cola en stir met het mes waarmee je de limoen hebt gesneden.

Enkele extra tips en aandachtspunten die we graag meegeven zijn de volgende:

  • Stir de cocktail heel even met het mes.
  • Maak de rand van het glas nat met wat limoensap, zo blijf het zout er makkelijker aan vastplakken.
  • Houd je mixers koud in de ijskast, aangezien je cocktail uit een groot deel cola bestaat, mag deze niet te warm zijn.

Cheers!

 

Miraeus Cocktails workshop

Geïnteresseerd in een cocktailworkshop?

Wil je zelf eens cocktails leren maken?

Hier vind je meer info over onze formules. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Er kan al een workshop geboekt worden vanaf 6 personen.

Meer info Contact

Betaalmethoden